In de oorspronkelijke dokterswoning werd een variatie aan unieke verblijfsmogelijkheden gecreëerd. In de grote gemeenschappelijke leefruimte kan men relaxen bij een drankje, een boek lezen dicht bij de kachel, een gezelschapsspel spelen of vergaderen. TV-scherm en projector zijn voorzien. Daarnaast kan men uitwaaien in de tuin. In de verwarmde zwemvijver en de sauna kan je ontspannen na een dagje Antwerpen of na een fikse wandeling of fietstocht in de natuur. In onze B&B kan je fietsen huren of je eigen elektrische fiets opladen. Na een actieve dag kan je genieten van een heerlijk bed. Opstaan met de voeten op de warme houten vloeren, daarna relaxen in een zalig bad. Of je geniet van een verfrissende douche nadat je gaan joggen bent in de ontwakende natuur.

Ook ontbijten is bij ons pure ontspanning: dit kan op het terras in de tuin of in onze gezellige ontbijtruimte. We zorgen voor een uitgebreid ontbijtbuffet met zoete en hartige lekkernijen.

B&B BAZ is rustig gelegen vlak bij het gezellige centrum van Bazel, één van de mooiste dorpen van Vlaanderen. Verschillende restaurants liggen op wandelafstand. Het aanbod is zeer divers: van een eenvoudige pizzeria tot het sterrenrestaurant Hofke Van Bazel. Op aanvraag kunnen we een avondmaal aanbieden in de B&B.

Haven

Deze kamer bevindt zich op het gelijkvloers. De kamer is met zijn houten wand een gezellige haven. Tegelijkertijd is ze zo ontworpen dat ook rolstoelgebruikers met een gerust hart een vakantie bij ons boeken. Vanuit deze kamer van 33 m2 heeft men rechtstreeks toegang tot het naastliggende terras. De kamer heeft een dubbel bed, een badkamer met douche en toilet. Geschikt voor maximum 2 personen. Kinderbedje kan nog bijgeplaatst worden.

Lees meer » Reserveer

2 gasten

Riet

Deze ruime kamer van 39 m2 kan door middel van een schuifdeur verdeeld worden in twee delen. Het eerste deel is het slaapgedeelte, het tweede deel is een gezellige zithoek met een slaapzetel. Badkamer met douche en toilet. De kamer heeft rechtstreeks toegang tot de tuin, met een eigen privé-terrasje. Geschikt voor maximum 4 personen. Kinderbedje kan nog bijgeplaatst worden.

Lees meer » Reserveer

4 gasten

Woud

'Woud' is een studio van 60m2 op de eerste verdieping die een mooi uitzicht heeft op de monumentale bomen van het kasteelpark. De aparte toegang is langs de buitenzijde via het ruime terras. De living heeft een zithoek met slaapzetel en een volledig ingerichte open keuken. Badkamer met bad en toilet, met daarnaast een aparte douche. Slaapkamer met dubbel bed. Wasmachine en droogkast.

Geschikt voor maximum 4 personen. Kinderbedje kan nog bijgeplaatst worden.

Deze kamer kan samen met de naastliggende kamer 'Wolken' geboekt worden.

Lees meer » Reserveer

4 gasten

Wolken

Deze kamer met dakterras is met zijn oppervlakte van 20m2 onze kleinste kamer, maar ze heeft veel troeven. Deze kamer is zeer licht en heeft een mooi uitzicht op de omgeving. Kortom, je zal in de wolken zijn! Deze kamer heeft een dubbel bed, badkamer met douche en toilet. Geschikt voor maximum 2 personen.

Deze kamer kan samen met de naastliggende studio 'Woud' geboekt worden.

Lees meer » Reserveer

2 gasten

Hut

Dit houten huisje heeft een warme en duurzame uitstraling door het vele hout dat gebruikt is. Het is een kleine passiefwoning van 37m2 opgetrokken in FSC-hout. Het slaapgedeelte met dubbel bed is deels verzonken gebouwd, waardoor je bij het ontwaken uitkijkt over het maaiveld. Naast dit slaapgedeelte is er een douche en een apart toilet. Boven is er een zitgedeelte met slaapzetel en met keukenhoek. De ramen van het zitgedeelte kunnen volledig geopend worden, waardoor men gezellig kan relaxen met zicht op de tuin en het zwembad. Geschikt voor maximum 4 personen. Kinderbedje kan nog bijgeplaatst worden.

Lees meer » Reserveer

4 gasten

Wei

Logeren in ruimte. Dit verblijf van 80m2 heeft een terras van 20m2. Er is een living met keukenhoek, met daarnaast een slaapkamer met dubbel bed.

In de living is ook nog een sofabed voor 2 personen. De tweede slaapkamer heeft 2 éénpersoonsbedden. Badkamer met douche en ligbad. Het toilet is apart. Op het ruime terras kan je bij warm weer eten of genieten van de zon in één van de ligstoelen.

Geschikt voor maximum 6 personen. Kinderbedje kan nog bijgeplaatst worden.

Lees meer » Reserveer

6 gasten