B&B

Na een actieve dag slaap je in een heerlijk bed. Opstaan met de voeten op de warme houten vloeren, genieten van een zalig bad of een verfrissende douche. Ontbijten in de tuin of in onze gezellige ontbijtruimte.

Zoek je een leuke activiteit? Bekijk dan zeker onze blog! B&B BAZ is rustig gelegen vlak bij het mooie centrum van Bazel met zijn vele restaurants. Op aanvraag is een avondmaal mogelijk in de B&B.

Haven

Deze kamer bevindt zich op het gelijkvloers. De kamer is met zijn houten wand een gezellige haven. Toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Lees meer » Reserveer

2 gasten

Riet

Deze ruime kamer van 39 m2 is geschikt voor maximum 4 personen en kan door middel van een schuifdeur verdeeld worden in twee delen.

Lees meer » Reserveer

4 gasten

Woud

Studio van 60m2 voor maximum 4 personen met een mooi uitzicht heeft op de monumentale bomen van het kasteelpark.

Lees meer » Reserveer

4 gasten

Wolken

Deze zeer lichte kamer met dakterras heeft een mooi uitzicht op de omgeving. Je zal in de wolken zijn!

Lees meer » Reserveer

2 gasten

Hut

Dit houten huisje heeft een warme en duurzame uitstraling door het vele hout dat gebruikt is. Het is een kleine passiefwoning van 37m2 opgetrokken in FSC-hout.

Lees meer » Reserveer

4 gasten

Wei

Logeren in ruimte. Dit verblijf van 80m2 heeft een terras van 20m2, living met keukenhoek, 2 slaapkamers, badkamer met douche en ligbad. Het toilet is apart. Geschikt voor maximum 6 personen.

Lees meer » Reserveer

6 gasten