BlogArrangementen ⋅ Creatieve workshops

Creatieve workshops

07-05-2020

Creatieve workshops met beton, maken van juwelen, doodle clay, haken, ... Voor deze workshops werken we samen met AmuseersEls. Deze workshops kunnen meestal doorgaan in onze B&B. Sommige workshops gaan door op 1 km van onze B&B, in het atelier in Bazel van AmuseersEls. De prijs varieert tussen 25 en 50 EUR (afhankelijk van gebruikt materiaal en grootte groep) per persoon voor een workshop van 3 uur.

Voor creatieve letterworkshops werken we samen met De wereld van PIXel. Ook deze creat' UURtjes kunnen doorgaan in de B&B of in het atelier van De wereld van PIXel. De prijs van deze creatieve workshops is 20 à 40 EUR per persoon voor een workshop van 2,5 uur. Materiaal, koffie met koekje is inbegrepen in de prijs. 

Stuur een mailtje naar info@bnbbaz.be voor het volledige aanbod van creatieve workshops. Hieronder vind je alvast een aantal mooie beelden.

Beelden van de workshops van De Wereld van PIXel:

Magie-van-het-potlood_Plezant.jpg

Beelden van de workshops van AmuseersEls:

 

Ontdek meer culinaire of sportieve activiteiten bij onze arrangementen.

 

Gepost in: Must See / Must Do, Vrije tijd, Arrangementen

Recente blogposts

Natuur

Natuur

Onze B&B BAZ ligt naast het natuurgebied de Polders van Kruibeke. Vanuit dit natuurgebied kan je de Schelde oversteken met de veerboot. Aan de overkant van de Schelde kan je dan verder fietsen of wandelen in het gebied van de Stille Waters. 

Lees meer

Gepost in: Must See / Must Do, Natuur