BlogVrije tijd ⋅ Wat is er te beleven in Bazel?

Wat is er te beleven in Bazel?

07-02-2019

Toch is ook het dorp van Bazel niet ver af. Op wandelafstand kan je tal van restaurants vinden. Zalig genieten op één van de vele terrasjes.

Genoeg van alle rust? Neem dan de fiets! Je kan in onze B&B fietsen huren. Ze zijn het ideale vervoermiddel om de omgeving te verkennen. Op 80 meter van B&B BAZ ligt fietsknooppunt 71. Na slechts 12 km fietsen ben je in het centrum van Antwerpen. Wie liever minder fietst kan met de fiets op de waterbus naar Antwerpen. Deze waterbus vertrekt in Kruibeke en stopt aan het Steenplein in Antwerpen, dit is vlakbij de Grote Markt en de Groenplaats.

Met de fiets kan je ook meevaren met de veerboot die vertrekt in Rupelmonde, hij brengt je naar het gebied van de “stille waters” van Klein-Brabant met de gezellige dorpjes Wintam en Hingene. Een fietstochtje van slechts zeven kilometer met een rustpauze op de veerboot. Er is ook een veerdienst vanuit Bazel naar Hemiksem en een veerdienst vanuit Kruibeke naar Hoboken.

Met auto of trein bereik je gemakkelijk Gent of Sint-Niklaas met het Waasland Shopping Center.
Brugge is iets verder, maar is toch slechts op 1 uur rijden van onze B&B!

Met de fiets of al wandelend kan je de prachtige natuur in het natuurpark de Polders van Kruibeke ontdekken. www.scalluvia.eu
Wie het graag rustiger aan doet, kan het natuurgebied verkennen met een elektrisch treintje. www.ontdekkruibeke.be
Heb je graag een gids? Laat het ons weten! www.barbiergidsen.be

Meer info over het Waasland: www.ontdekhetwaasland.be
Meer info over toerisme in de gemeente Kruibeke: Dienst Toerisme Kruibeke

Bekijk hier een amusante video over het leven in het kasteel zoals het vroeger was:

Gepost in: Must See / Must Do, Toerisme, Vrije tijd

Recente blogposts

Onze restauranttips voor Antwerpen

Onze restauranttips voor Antwerpen

Antwerpen is makkelijk te bereiken vanaf onze B&B met auto, fiets en/of de waterbus. Wij houden van de gezellige terrassen van de Groenplaats, de Grote Markt of het Steenplein. Ook tof is de wijk ’t Eilandje met vele restaurants, Museum aan de Stroom (MAS) en Red Star Line Museum. Een top 10 van de beste restaurants van Antwerpen is moeilijk te maken. Er is zoveel keuze. In ons lijstje staan ook enkele van de favoriete restaurants van Jeroen Meus. En enkele van onze persoonlijke favorieten.

Lees meer

Gepost in: Must See / Must Do, Eten & Drinken