Reviews

Hartelijk dank voor onze meer dan geslaagde fietstweedaagse. De ontvangst was hartelijk met de lekkere zelfgemaakte gezonde en verfrissende drankjes, de BBQ was super lekker en meer dan genoeg en tof dat we buiten konden zitten! De kamers waren tip top in orde, de bedjes zalig! Het ontbijt was meer dan ruim voldoende. We hebben alleen maar lovende woorden voor u en uw team. Veel succes nog in de toekomst! We zeggen het door!!!

Carine van KVLV ZAffelare

Wij hebben zeer zeker genoten van ons verblijf, een warm onthaal, een mooie ruime kamer met tekeningen van Eva Mouton en een zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt. De B&B is ook zeer goed gelegen, rustig, en maar op een 100-tal meter van het dorpscentrum met zijn vele restaurantjes en mooie terrasjes. Vele wandelroutes die leiden naar de Wase polders waar het mooi is om te wandelen, en het kasteel met het kasteelpark zijn ook zeker een bezoekje waard. We zijn culinair verwend, hadden prachtig wandelweer, meer moet dat niet zijn!

Annemie en Fred

Rented as a holiday home for 9 adults and 7 children. Cozy furnished house equipped with a large number of equipment. Each room has its own toilet, shower and/or bath. Sufficient kitchens to cook for a group.

Björn Vyncke (BE)

Friendly and helpful lady. Excellent breakfast, clean and comfortable rooms.

Petra (Slovenia)

Perfect place, close to beautiful - old city center. Very tasteful and good breakfast.

Maciej_gr (Poland)

Well located, very good quality facilities and a lovely host.

Martin (United Kingdom)

We werden zeer hartelijk ontvangen, ondanks onze (te) vroege aankomst. Impulsief wilden we graag BBQ'en. 's Avonds stond de BBQ mét attributen al klaar! :-) Het appartement was prima in orde en netjes. We hebben ook zalig gezwommen in de zwemvijver en met volle teugen genoten van het zeer uitgebreide ontbijt: verschillende soorten brood, vers fruit, yoghurt, beleg, cake, zoetigheden,... Kortom: ons verblijf was TOP door de luxe service van gastheer en gastvrouw: merci daarvoor!

Els Volley (BE)

Blogposts

Een sociale B&B

Een sociale B&B

Onze B&B kan rekenen op een vast team van enthousiast personeel. Onder hen ook mensen die niet terecht kunnen in het gewone arbeidscircuit.

Lees meer

Gepost in: Over B&B BAZ

Wat is er te beleven in Bazel?

Wat is er te beleven in Bazel?

Logeren in alle rust, heerlijke rust. Met zicht op het kasteelpark van Bazel dat de moeite waard is voor een bezoek.
Vanaf onze B&B wandel je zo het natuurpark de Polders van Kruibeke in. In dit nabijgelegen natuurgebied langs de Schelde hebben bevers, reeën, otters, en tal van vogels en insekten reeds hun plaatsje gevonden. 

Lees meer

Gepost in: Must See / Must Do, Toerisme, Vrije tijd