Reviews

Mijn 2 ex- collega -tjes en ikzelf hebben er enorm van genoten ! Wij kwamen kletsnat toe en genoten van sauna en zwemmen

José en collegaatjes

we hebben super genoten van ons kort verblijfje ... ook de sauna was super, met verfrissende duik in t zwembad ontbijt super de luxe ontvangst en tips ivm onze wandeling in overstromingsgebied ..top

paul roza luc en agnes

Hartelijk dank voor onze meer dan geslaagde fietstweedaagse. De ontvangst was hartelijk met de lekkere zelfgemaakte gezonde en verfrissende drankjes, de BBQ was super lekker en meer dan genoeg en tof dat we buiten konden zitten! De kamers waren tip top in orde, de bedjes zalig! Het ontbijt was meer dan ruim voldoende. We hebben alleen maar lovende woorden voor u en uw team. Veel succes nog in de toekomst! We zeggen het door!!!

Carine van KVLV ZAffelare

Wij hebben zeer zeker genoten van ons verblijf, een warm onthaal, een mooie ruime kamer met tekeningen van Eva Mouton en een zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt. De B&B is ook zeer goed gelegen, rustig, en maar op een 100-tal meter van het dorpscentrum met zijn vele restaurantjes en mooie terrasjes. Vele wandelroutes die leiden naar de Wase polders waar het mooi is om te wandelen, en het kasteel met het kasteelpark zijn ook zeker een bezoekje waard. We zijn culinair verwend, hadden prachtig wandelweer, meer moet dat niet zijn!

Annemie en Fred

Rented as a holiday home for 9 adults and 7 children. Cozy furnished house equipped with a large number of equipment. Each room has its own toilet, shower and/or bath. Sufficient kitchens to cook for a group.

Björn Vyncke (BE)

Friendly and helpful lady. Excellent breakfast, clean and comfortable rooms.

Petra (Slovenia)

Perfect place, close to beautiful - old city center. Very tasteful and good breakfast.

Maciej_gr (Poland)

Well located, very good quality facilities and a lovely host.

Martin (United Kingdom)

We werden zeer hartelijk ontvangen, ondanks onze (te) vroege aankomst. Impulsief wilden we graag BBQ'en. 's Avonds stond de BBQ mét attributen al klaar! :-) Het appartement was prima in orde en netjes. We hebben ook zalig gezwommen in de zwemvijver en met volle teugen genoten van het zeer uitgebreide ontbijt: verschillende soorten brood, vers fruit, yoghurt, beleg, cake, zoetigheden,... Kortom: ons verblijf was TOP door de luxe service van gastheer en gastvrouw: merci daarvoor!

Els Volley (BE)

Recente blogposts