Welkom bij B&B BAZ/Vakantiewoning

Gelegen in
het waasland
in het gezellige bazel

B&B

In de oorspronkelijke dokterswoning creëerden we een variatie aan unieke verblijfsmogelijkheden. In de grote gemeenschappelijke leefruimte relax je bij een drankje, lees je een boek dicht bij de kachel, speel je een gezelschapsspel of kan je vergaderen. TV-scherm en projector zijn voorzien.

Daarnaast kan je uitwaaien in de tuin. In de verwarmde zwemvijver en de sauna kan je ontspannen na een dagje Antwerpen of na een fikse fiets- of wandeltocht in de natuur.

Lees meer »

1 - 4 gasten/kamer

Woning

Wie graag samen met een grotere groep vrienden of familie wil genieten van enkele dagen samen, kan de volledige B&B afhuren als een vakantiewoning. Ook bedrijven kunnen de volledige B&B afhuren voor een opleiding of teambuilding.

Lees meer »

16 gasten

Appartementen

Wil je graag je eigen plekje waar je zelf je potje kan koken? Dan kan in één van onze volledig uitgeruste appartementen. Deze zijn ideaal voor een iets langer verblijf. Ook voor gezinnen met kinderen zijn deze ruime appartementen ideaal om te spelen, te lezen of TV te kijken.

Lees meer »

6 gasten

Recente blogposts

Onze restauranttips voor Antwerpen

Onze restauranttips voor Antwerpen

Antwerpen is makkelijk te bereiken vanaf onze B&B met auto, fiets en/of de waterbus. Wij houden van de gezellige terrassen van de Groenplaats, de Grote Markt of het Steenplein. Ook tof is de wijk ’t Eilandje met vele restaurants, Museum aan de Stroom (MAS) en Red Star Line Museum. Een top 10 van de beste restaurants van Antwerpen is moeilijk te maken. Er is zoveel keuze. In ons lijstje staan ook enkele van de favoriete restaurants van Jeroen Meus. En enkele van onze persoonlijke favorieten.

Lees meer

Gepost in: Must See / Must Do, Eten & Drinken