Welkom bij B&B BAZ/Vakantiewoning

Gelegen in
het waasland
in het gezellige bazel

Kamers

In de oorspronkelijke dokterswoning creëerden we een variatie aan unieke verblijfsmogelijkheden. In de grote gemeenschappelijke leefruimte relax je bij een drankje, lees je een boek dicht bij de kachel, speel je een gezelschapsspel of kan je vergaderen. TV-scherm en projector zijn voorzien.

In de verwarmde zwemvijver en de sauna in onze tuin kan je ontspannen na een dagje Antwerpen of na een fikse fiets- of wandeltocht in de natuur. Zoek je leuke activiteiten? Bekijk dan zeker onze blog!

Lees meer »

1 - 4 gasten/kamer

Vakantiewoning

Met een groep vrienden of familie  samen genieten kan door de volledige B&B af te huren als een grote vakantiewoning. Een gezin kan een vakantieappartement huren. Ook interessant voor bedrijven voor een opleiding of teambuilding. Zoek je een leuke activiteit? Bekijk dan zeker onze blog!

Lees meer »

16 gasten

Vakantieappartementen

Wil je graag je eigen plekje waar je zelf je potje kan koken? Dan kan in één van onze volledig uitgeruste vakantieappartementen. Deze zijn ideaal voor een iets langer verblijf. Ook voor gezinnen met kinderen zijn deze ruime vakantieappartementen ideaal om te spelen, te lezen of TV te kijken.

Lees meer »

6 gasten

Recente blogposts