Welkom bij B&B BAZ/Vakantiewoning

Gelegen in
het waasland
in het gezellige bazel

B&B

In de oorspronkelijke dokterswoning creëerden we een variatie aan unieke verblijfsmogelijkheden. In de grote gemeenschappelijke leefruimte relax je bij een drankje, lees je een boek dicht bij de kachel, speel je een gezelschapsspel of kan je vergaderen. TV-scherm en projector zijn voorzien.

Daarnaast kan je uitwaaien in de tuin. In de verwarmde zwemvijver en de sauna kan je ontspannen na een dagje Antwerpen of na een fikse fiets- of wandeltocht in de natuur.

Lees meer »

1 - 4 gasten/kamer

Woning

Wie graag samen met een grotere groep vrienden of familie wil genieten van enkele dagen samen, kan de volledige B&B afhuren als een vakantiewoning. Ook bedrijven kunnen de volledige B&B afhuren voor een opleiding of teambuilding.

Lees meer »

16 gasten

Appartementen

Wil je graag je eigen plekje waar je zelf je potje kan koken? Dan kan in één van onze volledig uitgeruste appartementen. Deze zijn ideaal voor een iets langer verblijf. Ook voor gezinnen met kinderen zijn deze ruime appartementen ideaal om te spelen, te lezen of TV te kijken.

Lees meer »

6 gasten

Recente blogposts

Wat is er te beleven in Bazel?

Wat is er te beleven in Bazel?

Logeren in alle rust, heerlijke rust. Met zicht op het kasteelpark van Bazel dat de moeite waard is voor een bezoek.
Vanaf onze B&B wandel je zo het natuurpark de Polders van Kruibeke in. In dit nabijgelegen natuurgebied langs de Schelde hebben bevers, reeën, otters, en tal van vogels en insekten reeds hun plaatsje gevonden. 

Lees meer

Gepost in: Must See / Must Do, Toerisme, Vrije tijd