Welkom bij B&B BAZ/Vakantiewoning

Gelegen in
het waasland
in het gezellige bazel

Kamers

In de oorspronkelijke dokterswoning creëerden we een variatie aan unieke verblijfsmogelijkheden, kamers met ontbijt en vakantieappartementen. We zijn een rolstoelvriendelijke en fietsvriendelijke B&B. Fietsers ontvangen 5% korting op hun kamer! We hebben familiekamers. In de gemeenschappelijke leefruimte kan je relaxen.

In de verwarmde zwemvijver en de sauna in onze tuin kan je ontspannen na een dagje Antwerpen of na een fikse fiets- of wandeltocht. Zoek je leuke activiteiten of meer fietsinformatie? Bekijk dan zeker onze blog!

Lees meer »

1 - 4 gasten/kamer

Vakantiewoning

Met een groep vrienden of familie  samen genieten kan door de volledige B&B af te huren als een grote vakantiewoning. Een gezin kan een vakantieappartement huren. Ook interessant voor bedrijven voor een opleiding of teambuilding. Zoek je een leuke activiteit? Bekijk dan zeker onze blog!

Lees meer »

16 gasten

Vakantieappartementen

Wil je graag je eigen plekje waar je zelf je potje kan koken? Dan kan in één van onze volledig uitgeruste vakantieappartementen. Deze zijn ideaal voor een iets langer verblijf. Ook voor gezinnen met kinderen zijn deze ruime vakantieappartementen ideaal om te spelen, te lezen of TV te kijken.

Lees meer »

6 gasten

Recente blogposts