BlogEten & Drinken ⋅ Restaurants in Kruibeke en omstreken

Restaurants in Kruibeke en omstreken

07-02-2019

Restaurants in Kruibeke:

De Ceder (€€€)
heeft een verfijnde Frans-Belgische keuken voorzien van een heerlijk hedendaagse twist. Alles bereiden ze zelf, van het brood op de tafel tot de koekjes bij de koffie.
www.restaurantdeceder.be

T’Pachtgoedhof (€€)
is een taverne in een voormalige hoeve met stallingen. Door de mooie binnenspeeltuin en buitenspeeltuin en door de aanwezigheid van kleinere en grotere hoevedieren is een bezoek aan ’t pachtgoedhof ook een feest voor de kinderen. Verschillende feestformules zijn mogelijk voor grotere groepen vrienden of familie. 
www.pachtgoedhof.be

Martines Lusthof (€€) is fier op zijn Vlaamse keuken aan eerlijke prijzen. En dat wordt geapprecieerd door zijn bezoekers. Het gonst er dan altijd van een gezellige drukte.
www.delusthof.be


Beste restaurant in Temse volgens B&B BAZ:

Op 7 km van onze B&B ligt nog een verborgen pareltje van het Waasland.

Wilford T (€€€)
is tafelen tussen kunst pur sang. Sinds kort is het Waasland een culinair adresje rijker. Chef Tom Vermeiren, die eerder al zijn strepen verdiende bij Clandestino en Likoké, en zijn vrouw Delphine verwelkomen je heel graag in hun gastronomisch restaurant aan de Wilfordkaai.
www.restaurant-wilfordt.be

Ons favoriete restaurant in Melsele:

Tafel van de Heilige Geest
is al enkele jaren ons favoriete plekje voor een lentefris etentje, een lekkere wildmenu in de herfst of een zomers etentje met vrienden op het terras van het restaurant.
www.heiligegeest.be

Gepost in: Must See / Must Do, Eten & Drinken

Blogposts

Restaurants in Bazel

Restaurants in Bazel

Bazel trekt in het weekend vele dagjestoeristen aan. Ze komen voor de prachtige dorpskern en voor een mooie wandeling door de polder richting de Schelde. Maar ze komen ook vooral om te genieten van lekker eten in één van de vele restaurants in Bazel.

Lees meer

Gepost in: Must See / Must Do, Eten & Drinken

Wat is er te beleven in Bazel?

Wat is er te beleven in Bazel?

Logeren in alle rust, heerlijke rust. Met zicht op het kasteelpark van Bazel dat de moeite waard is voor een bezoek.
Vanaf onze B&B wandel je zo het natuurpark de Polders van Kruibeke in. In dit nabijgelegen natuurgebied langs de Schelde hebben bevers, reeën, otters, en tal van vogels en insekten reeds hun plaatsje gevonden. 

Lees meer

Gepost in: Must See / Must Do, Toerisme, Vrije tijd