BlogOver B&B BAZ ⋅ Onze vegan verzorgingsproducten

Onze vegan verzorgingsproducten

07-05-2022

De verzorgingsproducten voor onze gasten selecteren we met zorg: vegan, navulbaar en herbruikbaar. Recent zijn we gestart met producten van Wellmark. De gasten ontdekken in onze B&B deze producten en kunnen als ze willen een flesje of cadeaubox kopen om vrienden, familie te verrassen. Of je kan een Wellmark verzorgingsproduct combineren met een cadeaubon voor een verblijf bij B&B BAZ, dit maakt de verrassing extra leuk!

Waarom kozen we voor Wellmark?

Alle ingrediënten zijn vegan, de verzorgingsproducten bevatten geen SLES en parabenen. Ook worden de producten verpakt in glazen flessen. Niet alleen mooi en chique, maar hierdoor dringen we ook het plasticverbruik terug. Alle artikelen zijn navulbaar en herbruikbaar. De navul verpakkingen blijken dan ook een groot succes te zijn. De producten worden verpakt in gerecycled verpakkingsmateriaal.

Alle producten van Wellmark worden geproduceerd bij sociale werkvoorzieningen. Dat was voor ons ook een belangrijke reden om te kiezen voor Wellmark. Werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt en dat je ergens bij hoort. Het hebben van werk is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mensen die, om wat voor reden dan ook, extra ondersteuning naar werk nodig hebben. In onze B&B komt enkele dagen per week een kamermeisje werken die een mentale beperking heeft. Haar naam is Shari. We hebben geleerd hoe we haar goed kunnen begeleiden, en daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Ze heeft zo een zonnig karakter, we worden er zelf vrolijk van! 

Gepost in: Over B&B BAZ

Recente blogposts