BlogMust See / Must Do ⋅ Superlekkere ontbijtmanden

Superlekkere ontbijtmanden

02-11-2019

Ontbijtmand Classic voor 1 persoon (prijs per persoon is 23 EUR):

Aperitief: flesje fruitsap

Yoghurt-fruitbowl met granola: Lekker in combinatie of ook lekker om elk apart op te smullen: 1 zakje homemade granola met gedroogd fruit, 1 potje natuuryoghurt van de Hollebeek hoeve, 1 kommetje met rood fruit en bosbessen, 1 appel en 1 potje polderhoning

Broodjes met zoet en hartig beleg: Assortiment broodjes en croissants met als beleg: artisanale confituur en huisgemaakte choco, boter van de Hollebeekhoeve; Polderhoning, brie, jonge kaas, parmaham, hard gekook eitje, noten en appel, lekker apart of samen op een broodje! Aan jullie de keuze!

Zoete afsluiter: Zoete verrassing om af te sluiten met een heerlijke kop koffie of thee 

 

Ontbijtmand Luxe voor 2 personen (prijs per persoon is 28 EUR):

Aperitief: 2 flesjes fruitsap, 1 flesje smoothie homemade, 2 flesjes cava

Yoghurt-fruitbowl met granola: Lekker in combinatie of ook lekker om elk apart op te smullen: 1 zakje homemade granola met gedroogd fruit, 2 potjes natuuryoghurt van de Hollebeek hoeve, 1 kommetje met rood fruit en bosbessen, 1 appel en 1 potje polderhoning

Broodjes en wrap met zoet en hartig beleg: Assortiment broodjes en croissants met als beleg: artisanale confituur en huisgemaakte choco, boter van de Hollebeek hoeve; Polderhoning, brie, geitenkaas, parmaham, noten en appel, lekker apart of samen op een broodje! Aan jullie de keuze! 1 bagel met creamcheese, gerookte zalm en avocado; 1 wrap met ei, paprika en kaas

Zoete afsluiter: 2 x zoete verrassing om af te sluiten met een heerlijke kop koffie of thee

 

Ontbijtmand Junior voor 1 kind <12 jaar (prijs per kind is 10 EUR):

Aperitief: Flesje fruitsap en een glaasje water

Yoghurt en fruit: Fruityoghurt en een appel

Broodjes met zoet en hartig beleg: Sandwich en pistolet met als beleg: artisanale confituur en huisgemaakte choco, boter van de Hollebeekhoeve, jonge kaas en hard gekookt eitje

Zoete afsluiter: Huisgemaakte pannenkoek en chocolademelk

Je kan van de ontbijtmanden genieten  aan één van de tafeltjes binnen bij de gezellige warmte van de kachel of  op warmere zomerse dagen aan één van de tuintafeltjes in de tuin. Je kiest zelf je favoriete ontbijtplekje. De mand met alle glazen flesjes, potjes, kommetjes, bordjes en bestek wordt afgewassen en hergebruikt. Zo sparen we afval en werken we mee aan beter milieu. Onbijtmand Classic en ontbijtmand Junior kan besteld worden voor 1 persoon. Onbijtmand Luxe  moet voor minstens 2 personen besteld worden.

We kiezen zoveel mogelijk voor lokale streekproducten en we volgen ook de seizoenen: in de herfst zijn er okkernoten en hazelnoten, in de lente en zomer zijn er kersen, bosaardbeien, appels, peren en allerlei kruiden uit onze eigen tuin. Ook voor de meer exotische ontbijtproducten volgen we zoveel mogelijk de seizoenen. De yoghurt en de boter wordt gemaakt op de Kruibeekse Hollebeekhoeve. De geitekazen worden gemaakt met verse geitenmelk van de Cedronhoeve uit Kruibeke.

De koffie wordt gezet met versgebrande bonen van Ross Coffee Roastery uit Kruibeke. En een lekker lokaal gemaakt ijsje kan je nemen in onze honesty bar of je kan hiervoor terecht bij Knut ijs direct om de hoek!

Elke eerste zaterdag van de maand is het boerenmarkt in Bazel. Daar kopen we dan streekproducten aan die we verwerken in het ontbijt. 

Heb je iets te vieren? Wil je graag iemand verrassen met  een ontbijtmand met iets extra? Laat het ons tijdig weten, dan zorgen we, na overleg met jullie, voor dat speciale extraatje! 

 

 

 

Gepost in: Must See / Must Do, Eten & Drinken, Over B&B BAZ

Recente blogposts