BlogMust See / Must Do ⋅ Onze restauranttips voor Antwerpen

Onze restauranttips voor Antwerpen

07-02-2019

Dim (€€€€):
De zeer jonge chef-kok Dimitri Proost verbaast iedereen met zijn hedendaagse Japanse keuken met wereldse invloeden uit grote metropolen als Tokio, New York, Londen en LA. Zijn sushi is weergaloos.
www.dimdining.be

Bún (€), daar ga je langs voor authentieke Vietnamese streetfood!
www.bunantwerp.be

T’ Fornuis (€€€€)
Een uitgebreide voorstelling van chef Johan Segers en zijn restaurant ’t Fornuis is uiteraard niet nodig. Segers is dan ook de Antwerpse Godfather van de klassieke keuken
+32 3 233 62 70

Bistrot du Nord (€€€€)
Het restaurant is redelijk klein en gezellig, je waant je in een Parijse bistro. De nadruk ligt op vlees en dan vooral de vergeten Vlaams/Franse klassiekers.
www.bistrotdunord.be

L’Epicerie du Cirque (€€€€)
is licht en puur, dat geldt zowel voor het Scandinavische decor als de keuken. De creatieve kookstijl van de chef uit zich in combinaties die soms onverwacht zijn, niet te ingewikkeld, maar wel smaakvol.
www.lepicerieducirque.be

Veranda (€€€)
heeft een seizoensgebonden keuken, ze werken met één menu.
www.restaurantveranda.be

Au Vieux Port (€€€€)
Als je op zoek bent naar een echte klassieke onberispelijke Frans-Belgische bistro/brasserie, dan moet je hier zijn. De tarbot wordt aan tafel gefileerd, de chateaubriand aan tafel versneden.
+32 3 290 77 11

The Jane (€€€€)
Iedereen heeft al wel eens van The Jane gehoord. En iedereen wil er wel eens gaan eten ... Niet zo gemakkelijk om binnen te geraken... Maar het eten is echt een waar festijn.
Het pand waar The Jane is ondergebracht is indrukwekkend, een kapel midden in 't Groen Kwartier.
www.thejaneantwerp.com

Het Pomphuis (€€€)
bestond reeds in 1920. De 3 reusachtige gietijzeren installaties van Het Pomphuis pompten het naast gelegen droogdok n°7 leeg zodat een schip onderhouden, geladen en gelost kon worden. Dit monument werd verbouwd tot een indrukwekkend restaurant en bar. Bij mooi weer kan je genieten van een mooi zicht op de Antwerpse haven en voorbijvarende schepen. Het terras is ook opgedeeld in een lounge- en restaurantzone.
www.hetpomphuis.be

Rond Antwerpen:

De Schone van Boskoop (€€€€ )
is gelegen in Boechout. De naam van het restaurant verwijst naar die beroemde, overheerlijke appel. 
www.deschonevanboskoop.be

Gepost in: Must See / Must Do, Eten & Drinken

Recente blogposts