BlogMust See / Must Do ⋅ Restaurants in Bazel

Restaurants in Bazel

01-03-2019

Alle restaurants in Bazel liggen op wandelafstand van onze B&B, maximum 250 meter te voet.
 
Hofke van Bazel (€€€€)
is voor zijn uitmuntende gastronomie beloond met een Michelin ster. Groenten en kruiden komen rechtstreeks uit de tuin van het restaurant op je bord.  Het restaurant heeft een gezellige en sfeervolle tuin waar je extra kan genieten van de fijne gerechten. Bij Hofke van Bazel kan je terecht voor een gezellig etentje met twee, voor een huwelijksfeest of een bedrijfsevent.
www.hofkevanbazel.be

De Eenhoorn (€€€)
ligt met zijn mooie tuin naast het kasteelpark. De keuken is een prima mix van traditioneel Frans-Belgisch, marktgebonden specialiteiten en maandelijks wijzigende suggesties. Bij mooi weer is het dubbel genieten van al dit lekkers op het terras vooraan of op het rustig gelegen en sfeervol vernieuwde tuinterras. De Eenhoorn leent zich uitstekend voor zowel een snelle zakenlunch als een diner met z’n twee of onder vrienden.
www.deeenhoorn.be

Den Duiventoren (€€)
is gelegen binnen de kasteelmuren van het mooie kasteelpark van het kasteel Wissekerke. Den Duiventoren is tijdelijk gesloten. De nieuwe zaak "De Vaart" is nog in opstart.

Bistro Den Bazelique (€€)
ligt tegenover de ingang van de kerk van Bazel. Het is een klein en gezellig restaurant.
www.denbazelique.be

De Wase Wis (€€)
bruist van de sfeer en gezelligheid, daarom dat de inwoners van Bazel graag hier in het weekend langskomen voor een lekkere koffie met verse cake en chocolade. Of je kan samen met familie of vrienden genieten van een lekkere menu met aangepaste wijnen op het zonnige Provençaalse terras.
www.wasewis.be

Den Oyevaer (€€)
is zelfs op oude foto’s en postkaarten van Bazel van begin vorige eeuw reeds te zien. Je kan er genieten van de Frans Belgische keuken, de wildgerechten zijn een aanrader! 
www.denoyevaer.be

Trattoria Bazalia (€€€)
is Hofke van Bazel’s charming Italian sister volgens de eigenaars. En dat klopt wel, je kan er heerlijke Italiaanse streekgerechten eten. De bediening is ook met Italiaanse charme!
www.bazalia.be

Gepost in: Must See / Must Do, Eten & Drinken

Recente blogposts