BlogMust See / Must Do ⋅ Natuurreservaat Polders Kruibeke

Natuurreservaat Polders Kruibeke

07-02-2019

Logeren in alle rust, heerlijke rust. Met zicht op het kasteelpark van Bazel dat de moeite waard is voor een bezoek. Vanaf onze B&B wandel je zo het erkend natuurreservaat de Polders van Kruibeke in. In dit nabijgelegen natuurgebied langs de Schelde hebben bevers, reeën, otters, en tal van vogels en insekten reeds hun plaatsje gevonden. Met de fiets of al wandelend kan je deze prachtige natuur ontdekken.
 

Wie het graag rustiger aan doet, kan het natuurgebied verkennen met een elektrisch treintje. www.ontdekkruibeke.be

Een verkenning van het natuurgebied van dichtbij gaat natuurlijk het beste te voet of met de fiets. Verrekijkers, loepes, zoekkaarten, fietskaarten zijn in onze B&B gratis uitleenbaar.

Wil je graag wat meer uitleg? Dan zorgen we voor een gids! Deze gids kan jullie begeleiden te voet, met de fiets op meerijden op het elektrisch treintje. 30 EUR voor de gids voor het eerste uur voor een groep van maximum 25 personen, voor elk volgend beginnend uur 25 EUR. Meestal duurt een gidsing ongeveer twee uur. Meer info over de soorten gidsbeurten kan je vinden op www.barbiergidsen.be.

De natuurvereniging Kruin volgt de ontwikkeling op van het natuurgebied de Polders van Kruibeke door het tellen van roofvogels, libellen, vlinders, huiszwaluwen .... Wil je graag meedoen? Kijk dan naar de activiteitenkalender van Kruin: je vind er interessante publieksgerichte activiteiten.

Nog vragen? Reservering van gids? Mail info@bnbbaz.be.

Gepost in: Must See / Must Do, Natuur

Recente blogposts