BlogMust See / Must Do ⋅ Even helemaal zen

Even helemaal zen

15-01-2020

Graag eventjes helemaal zen? De sauna en zwemvijver kunnen je daarbij helpen!

De  kachel van de sauna warmt snel op. Door het opgieten van water met een etherische olie wordt een heerlijke geur en waterdamp verspreid.

Na de saunasessie laat je jouw lichaam afkoelen door eventjes in de koude lucht te wandelen, gevolgd door een koud stortbad van de kantelemmer.

Daarna kan je verder ontspannen zwemmen in de zwemvijver. Vanaf april tot en met september is de zwemvijver verwarmd. In de winterperiode is een ijsberenduik in de zwemvijver mogelijk voor de liefhebbers.

Wil je nog een tikkeltje extra toevoegen aan de beleving van het zen-gevoel? Reserveer dan op voorhand een gelaatsverzorging of massage.

Gepost in: Must See / Must Do, Over B&B BAZ, Vrije tijd

Recente blogposts

Onze restauranttips voor Antwerpen

Onze restauranttips voor Antwerpen

Antwerpen is makkelijk te bereiken vanaf onze B&B met auto, fiets en/of de waterbus. Wij houden van de gezellige terrassen van de Groenplaats, de Grote Markt of het Steenplein. Ook tof is de wijk ’t Eilandje met vele restaurants, Museum aan de Stroom (MAS) en Red Star Line Museum. Een top 10 van de beste restaurants van Antwerpen is moeilijk te maken. Er is zoveel keuze. In ons lijstje staan ook enkele van de favoriete restaurants van Jeroen Meus. En enkele van onze persoonlijke favorieten.

Lees meer

Gepost in: Must See / Must Do, Eten & Drinken