Woud en Wolken

Vakantieappartement Woud&Wolken van 80m2 bestaat uit deel Woud van 60 m2 en deel Wolken van 20 m2. Beide delen staan met elkaar in verbinding via een tussendeur.

Het deel Woud is gelegen op de eerste verdieping en heeft een mooi uitzicht op de monumentale bomen van het kasteelpark. Er is een aparte toegang langs de buitenzijde via het ruime terras. De living heeft een zithoek met slaapzetel (160 cm breed) en een volledig ingerichte open keuken. Badkamer met bad en toilet, met daarnaast een aparte douche. Slaapkamer met dubbel bed (180 cm breed). Wasmachine en droogkast aanwezig.  TV, haardroger, wasmachine, droogkast, strijkplank en strijkijzer aanwezig. Volledig ingerichte keuken met afwasmachine, kookplaat, oven, micirogolfoven, koffiezet en ijskast.

Het naastgelegen deel Wolken, eveneens dus op de eerste verdieping, bestaat uit een kamer met dakterras. Deze kamer is zeer licht en heeft een mooi uitzicht op de omgeving vanop het dakterras. Kortom je zal in de wolken zijn! Deze kamer heeft een dubbel bed (180 cm breed), badkamer met douche en toilet. TV, haardroger, koffiezet, minibar aanwezig.

Vakatieappartment Woud&Wolken is voor totaal maximum 6 personen, waarvan maximum 6 volwassen en maximum 4 kinderen op dit totaal van 6 personen. Babybedje kan nog bijgeplaatst worden.

Reservatie voor 1-3 personen: deel Woud, zonder het deel Wolken. Reservatie voor 4-6 personen: deel Woud met het deel Wolken.

In de tuin van B&B BAZ is er een verwarmde zwemvijver en sauna, tafeltennis en speelhoek voor kinderen. Honden en andere huisdieren niet toelaten. Alle algemene voorwaarden vind je onder contact.

Onder faciliteiten kan je zien wat inbegrepen is in de prijs. Ook zijn heel wat faciliteiten zoals ontbijt en opgemaakte bedden optioneel, zo kan je zelf kiezen of je wil logeren voor een lage of voor iets hogere prijs met meer luxe. De volledige lijst van opties kan je ook onder faciliteiten vinden. Bij reservering via onderstaande knop kan je deze opties aanduiden.

Reserveer
Guests 4-6 gasten Facilities
Blueprint

Wolken