Woning

Wie graag samen met een grotere groep vrienden of familie wil genieten van enkele dagen samen, kan de volledige B&B afhuren als een vakantiewoning. 

Bedrijven kunnen de volledige B&B afhuren voor een opleiding, teambuilding,vergadering, presentatie of gewoon voor een gezellig samenzijn. We hebben alle nodige vergaderfacilliteiten voor een 15-tal personen voorzien in onze gemeenschappelijke leefruimte: koffiehoek, groot scherm voor presentaties, flipchart, wifi. Deze leefruimte geeft uit op een ruim zonneterras met uitzicht op het naastgelegen kasteelpark Wissekerke. In het naastgelegen kasteel kan ook op aanvraag vergaderd worden. Een unieke vergaderlocatie! Logeren kan in de 5 kamers van de vakantiewoning en we hebben nog extra logeermogelijkheid in vakantieappartement Wei. Lunch en/of onthaalbuffet bij aankomst kan voorzien worden. Vraag vrijblijvend de infobrochure voor bedrijven via info@bnbbaz.be. We bezorgen je een offerte op maat.

Voor families of vriendengroepen zijn de twee keukens (één op het gelijkvloers naast de leefruimte, één op de eerste verdieping) van onze B&B volledig uitgerust voor de eigen bereiding van de maaltijden. 

In totaal kunnen 16 personen logeren in de vakantiewoning. Er zijn 5 badkamers, 3 slaapkamers voor 4 personen, 2 slaapkamers voor 2 personen.
Wasmachine, droogkast en strijkijzer zijn voorzien. In de tuin is er een verwarmde zwemvijver en sauna, tafeltennis en avontuurlijke speelhoek voor kinderen. Het naastgelegen kasteel kan je ontdekken samen met de kinderen. Speciaal voor hen is er een schattenzoektocht langs geheime kamers en gangen.

Indien de vakantiewoning wordt gehuurd samen met het vakantieappartement Wei (6 personen), dan kunnen in totaal 22 personen overnachten. In de leefruimte zijn tafels en stoelen voorzien voor 22 personen, zodat iedereen samen kan genieten van de maaltijden in deze leefruimte.

Prijzen van de vakantiewoning (16 personen) in 2022:

  • Laagseizoen: weekend 1.305 €, midweek 1.305 €, week 2.284 €
  • Hoogseizoen: weekend 1.518 €, midweek 1.518 €, week 2.484 €

In deze prijzen is inbegrepen: eindschoonmaak, bad- en bedlinnen, badjassen en strandlakens, wifi, gebruik sauna en zwemvijver.

Verbruik van verwarming sauna en zwemvijver is inbegrepen in de prijs. Verbruik van water, elektriciteit en gas van de woning is niet inbegrepen in de prijs (bij normaal verbruik zal dit 30 à 80 EUR extra te betalen zijn, is uiteraard afhankelijk van het seizoen).

Weekend is van vrijdagnamiddag t/m maandagvoormiddag, midweek is van maandagnamiddag t/m vrijdagvoormiddag.
Hoogseizoen is vanaf mei t/m september en de schoolvakanties.

Honden en andere huisdieren kunnen we spijtig genoeg niet toelaten. Zoek een leuke activiteit? Bekijk dan zeker onze blog!

Interesse als familie- of vriendengroep? Stuur dan een mail naar info@bnbbaz.be met vermelding van de gevraagde periode. We bezorgen je dan onze brochure voor families en vriendengroepen.