Wie graag samen met een grotere groep vrienden of familie wil genieten van enkele dagen samen, kan de volledige B&B afhuren als een vakantiewoning. Ook bedrijven kunnen de volledige B&B afhuren voor een opleiding of teambuilding.

In de leefruimte kunnen presentaties gegeven worden op het TV-scherm en vergaderingen of andere activiteiten doorgaan. De twee keukens van onze B&B kunnen gebruikt worden voor de bereiding van de maaltijden.

In totaal kunnen 16 personen logeren in de vakantiewoning. Er zijn 5 badkamers, 3 slaapkamers voor 4 personen, 2 slaapkamers voor 2 personen. Wasmachine, droogkast en strijkijzer zijn voorzien. In de tuin is er een verwarmde zwemvijver en sauna, tafeltennis en avontuurlijke speelhoek voor kinderen.

In 2018 zijn nog slechts enkele weekenden vrij. Deze weekenden kunnen geboekt worden aan gunstige startersprijzen.

Prijzen van de vakantiewoning in 2019:

Laagseizoen: weekend 1243 EUR, midweek 1243 EUR, week 2175 EUR

Hoogseizoen: weekend 1446 EUR, midweek 1.446 EUR, week 2366 EUR

In deze prijzen is inbegrepen: eindschoonmaak, badlinnen en bedlinnen, badjassen en strandlakens, water, elektriciteit, wifi, verwarming, gebruik sauna en zwemvijver.

Weekend is van vrijdagnamiddag t/m maandagvoormiddag, midweek is van maandagnamiddag t/m vrijdagvoormiddag. Hoogseizoen is vanaf mei t/m september en de schoolvakanties.

Interesse? Stuur dan een mail naar info@bnbbaz.be met vermelding van de gevraagde periode.

Foto's


Haven
Wolken
Woud