BlogCultuur ⋅ Musical arrangement

Musical arrangement

04-03-2019

Maak van je bezoek aan de musical Red Star Line of de musical Misérables een ontspannen tweedaagse! Wat denk je van een overnachting in onze B&B BAZ in combinatie met een bezoek aan Antwerpen?

Na je aankomst in onze B&B verken je al het mooie Bazel: het kasteel, het historische dorpscentrum en het natuurgebied. Of je geniet van onze verwarmde zwemvijver en sauna.

Daarna vertrekken jullie naar Puurs of Antwerpen voor de musical. Heb je nog geen tickets? Bestel ze hier. Na een heerlijke overnachting in onze B&B BAZ genieten jullie van onze lekker ontbijtbuffet.

Vervolgens kunnen jullie de waterbus naar Antwerpen nemen: na een tochtje van 17 minuten op de Schelde zien jullie de skyline van Antwerpen. Op het Steenplein begint al direct het avontuur: het Steen, de kathedraal, de ruien, de Grote Markt met het stadhuis, de vele restaurants... allemaal te bereiken na minder dan 500 meter wandelen! Of wat dacht je van een themawandeling langs winkels, gebouwen van de Joodse gemeenschap in Antwerpen? Een Joodse gids kan je meer vertellen over het leven tijdens de tweede wereldoorlog en over het leven vandaag. Interesse? Stuur een mail naar info@joodsantwerpen.be.  

 

Gepost in: Must See / Must Do, Cultuur, Vrije tijd, Arrangementen

Recente blogposts