BlogArrangementen ⋅ Arrangementen

Arrangementen

07-02-2019

We stellen graag voor onze gasten een arrangement op maat samen. De dag starten kan met een sportieve activiteit of een stadsspel in Antwerpen. Een rustpauze aan onze verwarmde zwemvijver kan gevolgd worden door een sake tasting, een creatieve workshop of een mocktail workshop. Afsluiten kan in één van de restaurants in de onmiddellijke omgeving van onze B&B. Of je kan kiezen voor een BBQ in onze tuin. Lees verder voor meer originele tips! Vragen? Mail info@bnbbaz.be.

Sake tasting

Sake is voor velen niet zo bekend. Het leuke is dat jullie samen met vrienden of familie de vele geheimen van sake kunnen ontdekken tijdens een tasting in onze B&B. Premium sake kan je erg fijn combineren met onze "westerse" keuken. Toeval wil dat er iemand met veel kennis en passie voor sake vlak bij onze B&B woont: Dirk De haene van HopSaké. Nieuwsgierig? Ga naar onze pagina over Sake tasting.

Creatieve workshops

Workshops met beton, maken van juwelen, doodle clay, haken, ... Of een creatieve letterworkshop in onze B&B? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@bnbbaz.be voor het volledige aanbod. Ook meer info op onze pagina creatieve workhops.

Workshop mocktails maken

Marie Claessens is de oprichter van The Mocktail Club. Ze bereidt samen met haar zus Kaat in een eigen atelier in Bazel de mocktails met verse vruchten en kruiden. 

Wil je graag lekkere mocktails leren bereiden? Dat kan tijdens je verblijf bij B&B BAZ! We starten met een intro en hapjes, hierna ga je zelf aan de slag. Marie leert je namelijk de enige echte Tournée Minérale drinks maken & geeft je bijkomende tips & tricks voor de lekkerste mocktails! Wat mag je verwachten:  Je shaked drie heerlijk mocktails, krijgt een avond vol fun en hapjes. Je krijgt die avond ook 10% korting op het hele assortiment van The Mocktail Club. Bij mooi weer kan dit doorgaan in de tuin.

Zeepjes maken

Zeepjes met de zalige geuren van zoete sinaasappel, lavendel of rozenblaadjes kan je ook zelf maken! We gaan samen stap voor stap aan het werk. Deze workshop die doorgaat in onze B&B, kan voor groepen van 4 tot 8 personen. Prijs per persoon is 30 EUR, materiaal en  2 drankjes en een hapje tussendoor inbegrepen.

Boottocht op de Schelde

Ter gelegenheid van een verjaardag, een jubileumfeest of een teambuilding kan je een dagtocht maken onder begeleiding met één van de schepen van Tolerant. Kostprijs 600 EUR voor max 12 meevarenden. Aangepaste kledij en schoenen breng je zelf mee. Kinderen dragen verplicht een zwemvest, die krijg ze aan boord. Onze B&B kan zorgen voor een lekkere picknick om op te smullen aan boord.

Kookworkshops

Klassieke kookworkshops, koken met insekten of een high tea? Het kan allemaal! De kookworkshops kunnen doorgaan in onze B&B of in een lokaal op wandelafstand van onze B&B. De prijs is 50 EUR per persoon voor een workshop van 4 uur. Materiaal en 2 drankjes zijn inbegrepen. Op aanvraag zijn kortere workshops ook mogelijk.

Paardrijden

Wandelen vinden kinderen snel saai, maar als ze samen met mama of papa gaan ponyrijden in het natuurgebied van de Polders van Kruibeke dan geniet ze volop. Vlakbij onze B&B BAZ is het kasteelpark Wissekerke, waar je ook De Dijkruiters kan vinden. Ze organiseren paardrijlessen en je kan er ook terecht voor een rustige wandeling op een kleine pony. Interesse? Bekijk onze pagina over paardrijden.

De natuur verkennen

Dit kan te voet of met de fiets. Of rustig op een elektrische fluistertrein. Verrekijkers, loepes, zoekkaarten, fietskaarten zijn beschikbaar in onze B&B.  Of huur een fiets in onze B&B. Of je krijgt uitleg van een gids! Meer info op onze pagina natuur.

Van dorp naar stad

Bekijk onze pagina de waterbus naar Antwerpen voor inspiratie bij je stadsbezoek: de musea, de kathedraal , de zoo, de ruien en de vele terrasjes wachten op jullie!

Blotevoetenwandeling en yoga

Bewegingspedagoge Christel begeleid je op blote voeten door natuurgebied Roomkouter en Fort te Steendorp. Met de bijhorende tips en spelletjes is het een hele belevenis. Deze wandeling van 3,5 km is meestal op zondag, prijs 5 à 10 EUR per persoon, afhankelijk van de grootte van de groep. Start is aan het Natuurhuis, vlot te bereiken met de fiets vanaf onze B&B. Een korter wandeling in de Polders van Kruibeke met start aan onze B&B is ook mogelijk. In de tuin of leefruimte van onze B&B kunnen max 8 personen een workshop yoga volgen. Meer info: VanZelf Leven. Nog vragen? Mail info@bnbbaz.be

De dag afsluiten met een diner in een restaurant of met een BBQ

Een heerlijke dag buiten moet je gewoonweg afsluiten met een lekker etentje waarbij je over alle belevenissen kan navertellen. Kies snel je favoriete restaurant in Bazel! Of kies voor een BBQ in de tuin van de B&B!

Toeren met elektrisch treintje of sportieve team-building 

Terwijl de gids de nodige uitleg geeft, genieten jullie van het zicht op de polder en de Schelde vanop het elektrisch treintje. Verschillende toeren zijn mogelijk: toer langs de geitenboerderij, toer langs de watervallen, toer langs de kunstwerken, ... Liever meer actief? Huur een step of een ligfiets om de natuur van onze polder te verkennen, het jong geweld is verzot op. Meer informatie bij Waasland Intens Meemaken.

Iedereen gaat mee! Graag laten we je kennismaken met de toffe activiteiten die je als rolstoelgebruiker in onze buurt kan doen.

Even helemaal zen

Graag eventjes helemaal zen? De sauna en zwemvijver kunnen je daarbij helpen! Gelaatsverzorging of massage is mogelijk op aanvraag. Meer info op onze pagina Even helemaal zen.

Stadsverkenningsspel Antwerpen van Dasbox

Maak je bezoek aan Antwerpen extra spannend met het interactief stadsspel van Dasbox. Maak je klaar voor een spannende trip met veel foto’s, raadsels, opdrachten en duels met de andere teams. Ontdekken jullie nog maar net de stad of zijn jullie al echte kenners? Kies je moeilijkheidsgraad en daag jezelf uit. Ook als je de stad al goed kent, blijft dit stadsspel boeiend. Wil je graag tijdens je verblijf in onze B&B dit spel spelen? Laat het ons op voorhand weten, dan leggen we de box voor jullie klaar!

Spionagespel in de polder van Dasbox

Het GOK (Geheim Opsporingskorps/) is een dievenbende op het spoor! Om erachter te komen wie de dief is, hebben jullie natuurlijk een detectivegadget nodig: de Super Secret, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luister je de dader af en ontcijfer je geheime boodschappen. Das Box Super Secret is een kant-en-klare groepsactiviteit die ideaal is om met je vriendengroep of familiegroep met kinderen te spelen. Wil je graag tijdens je verblijf in onze B&B dit spel spelen? Laat het ons op voorhand weten, dan leggen we de box voor jullie klaar!

Ridders, prinsessen en kastelen

Ontdek samen met je kinderen de omliggende kastelen en de Graventoren! Om helemaal in de sfeer te komen, zorgt onze B&B voor aangepaste kledij voor jullie kinderen. Twee uitgestippelde wandelingen leiden je door de verschillende vertrekken van kasteel Wissekerke. Tijdens de ene wandeling volg je het doen en laten van de bedienden die in het kasteel leefden en de familie dienden. Tijdens de andere wandeling treed je in de sporen van de adellijke familie. Elke laatste zondag van de maand (van 1 april tot 30 september) begeleidt een gids de bezoeker doorheen het kasteel en vertelt over het leven van de bedienden en de adellijke inwoners. 

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is er een schattenzoektocht. Via leuke opdrachten doorheen alle ruimtes van het kasteel en via de verborgen gangetjes, gaan ze op zoek naar de schatkist en maken ze kans op een leuke beloning. Prijs voor volwassenen 5 EUR, voor kinderen tot 12 jaar gratis.

De graventoren is enkel te bezoeken met een gids. Wil je deze graag bezoeken? Laat het ons weten.

 

 

 

 

 

 

Gepost in: Must See / Must Do, Arrangementen

Recente blogposts