BlogMust See / Must Do ⋅ Sake tasting

Sake tasting

06-05-2020

Premium sake kan je erg fijn combineren met onze "westerse" keuken. Toeval wil dat er iemand met veel kennis en passie voor sake vlak bij onze B&B woont: Dirk De haene van HopSaké. Dirk heeft zelf nog in Japan gewoond en gewerkt en heeft een jarenlange vertrouwensrelatie met Konishi, één van de oudste familiale sake-brouwerijen.

Tijdens de degustatie van minimum vier verschillende soorten premium sake (sparkling, ginjo, daiginjo, vintage, …) zal  Dirk van HopSaké jullie boeien met een professionele uitleg over sake. Het brouwproces, de geschiedenis, de kwaliteit en de mogelijke food pairing komen aan bod. 

Daarnaast is er ook duidelijke documentatie en zijn er verschillende proeffiches.

De prijs van deze sake tasting is 25 EUR tot 45 EUR per persoon, afhankelijk van de tijdsduur. Een groep voor een tasting bestaat uit minimum 4 personen. Bij een tasting in onze B&B wordt steeds voorzien in een kleine snack, maar er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een tasting met aangepaste hapjes bij HopSaké.

Interesse? Laat het ons weten en we zorgen samen met HopSaké voor een fijn programma aangepast aan jullie wensen. De tasting kan eventueel ook nog gecombineerd met een andere activiteit op dezelfde dag of in hetzelfde weekend. Meer inspiratie kan je vinden bij onze arrangementen.

 

 

 

Gepost in: Must See / Must Do, Eten & Drinken, Arrangementen

Recente blogposts