BlogArrangementen ⋅ Musical 40-45 arrangement

Musical 40-45 arrangement

04-03-2019

Maak van je bezoek aan de musical 40-45 een ontspannen tweedaagse! Wat denk je van een overnachting in onze B&B BAZ in combinatie met een bezoek aan Antwerpen?

Vermeld bij je reservatie dat je naar de musical 40-45 gaat en we zorgen voor een leuk welkomstgeschenk!

Na je aankomst in onze B&B verken je al het mooie Bazel: het kasteel, het historische dorpscentrum en het natuurgebied. Of je geniet van onze verwarmde zwemvijver en sauna.

Daarna vertrekken jullie naar Puurs voor de musical. Heb je nog geen tickets? Bestel ze hier. Na een heerlijke overnachting in onze B&B BAZ genieten jullie van onze lekker ontbijtbuffet.

Vervolgens kunnen jullie de waterbus naar Antwerpen nemen: na een tochtje van 17 minuten op de Schelde zien jullie de skyline van Antwerpen. Op het Steenplein begint al direct het avontuur: het Steen, de kathedraal, de ruien, de Grote Markt met het stadhuis, de vele restaurants... allemaal te bereiken na minder dan 500 meter wandelen! Of wat dacht je van een themawandeling langs winkels, gebouwen van de Joodse gemeenschap in Antwerpen? Een Joodse gids kan je meer vertellen over het leven tijdens de tweede wereldoorlog en over het leven vandaag. Interesse? Stuur een mail naar info@joodsantwerpen.be.  

 

Gepost in: Must See / Must Do, Cultuur, Vrije tijd, Arrangementen

Recente blogposts

Onze restauranttips voor Antwerpen

Onze restauranttips voor Antwerpen

Antwerpen is makkelijk te bereiken vanaf onze B&B met auto, fiets en/of de waterbus. Wij houden van de gezellige terrassen van de Groenplaats, de Grote Markt of het Steenplein. Ook tof is de wijk ’t Eilandje met vele restaurants, Museum aan de Stroom (MAS) en Red Star Line Museum. Een top 10 van de beste restaurants van Antwerpen is moeilijk te maken. Er is zoveel keuze. In ons lijstje staan ook enkele van de favoriete restaurants van Jeroen Meus. En enkele van onze persoonlijke favorieten.

Lees meer

Gepost in: Must See / Must Do, Eten & Drinken

Restaurants in Bazel

Restaurants in Bazel

Bazel trekt in het weekend vele dagjestoeristen aan. Ze komen voor de prachtige dorpskern en voor een mooie wandeling door de polder richting de Schelde. Maar ze komen ook vooral om te genieten van lekker eten in één van de vele restaurants in Bazel.

Lees meer

Gepost in: Must See / Must Do, Eten & Drinken