BlogCultuur ⋅ Musical 40-45 arrangement

Musical 40-45 arrangement

04-03-2019

Maak van je bezoek aan de musical 40-45 een ontspannen tweedaagse! Wat denk je van een overnachting in onze B&B BAZ in combinatie met een bezoek aan Antwerpen?

Vermeld bij je reservatie dat je naar de musical 40-45 gaat en we zorgen voor een leuk welkomstgeschenk!

Na je aankomst in onze B&B verken je al het mooie Bazel: het kasteel, het historische dorpscentrum en het natuurgebied. Of je geniet van onze verwarmde zwemvijver en sauna.

Daarna vertrekken jullie naar Puurs voor de musical. Heb je nog geen tickets? Bestel ze hier. Na een heerlijke overnachting in onze B&B BAZ genieten jullie van onze lekker ontbijtbuffet.

Vervolgens kunnen jullie de waterbus naar Antwerpen nemen: na een tochtje van 17 minuten op de Schelde zien jullie de skyline van Antwerpen. Op het Steenplein begint al direct het avontuur: het Steen, de kathedraal, de ruien, de Grote Markt met het stadhuis, de vele restaurants... allemaal te bereiken na minder dan 500 meter wandelen! Of wat dacht je van een themawandeling langs winkels, gebouwen van de Joodse gemeenschap in Antwerpen? Een Joodse gids kan je meer vertellen over het leven tijdens de tweede wereldoorlog en over het leven vandaag. Interesse? Stuur een mail naar info@joodsantwerpen.be.  

 

Gepost in: Must See / Must Do, Cultuur, Vrije tijd, Arrangementen

Recente blogposts

Een groene B&B

Een groene B&B

Onze B&B is gelegen naast een natuurgebied van 600 hectare. We willen in onze B&B aan onze gasten ook laten voelen dat we respect hebben voor deze natuur.

Lees meer

Gepost in: Over B&B BAZ, Natuur

Natuur

Natuur

Onze B&B BAZ ligt naast het natuurgebied de Polders van Kruibeke. Vanuit dit natuurgebied kan je de Schelde oversteken met de veerboot. Aan de overkant van de Schelde kan je dan verder fietsen of wandelen in het gebied van de Stille Waters. 

Lees meer

Gepost in: Must See / Must Do, Natuur