BlogVrije tijd ⋅ Iets te vieren?

Iets te vieren?

07-02-2019

Heb je iets te vieren? Romantisch met twee? Of een groter feest met collega's, vrienden of familie? Bij B&B BAZ bespreken we graag met jou alle mogelijkheden. Een leuke activiteit overdag gevolgd door een lekker etenje 's avonds op restaurant is een combinatie waar alle genodigden van zullen genieten!

Het eten

Voor een gezellig en lekker etentje kan je terecht in één van de restaurants in Bazel die zich  bevinden op wandelafstand van onze B&B. 

Of wat dacht je van een gezellige receptie met lekkere drankjes gevolgd door een zomerse BBQ in de tuin? Verschillende BBQ formules zijn mogelijk: degustatieBBQ, vegetarische BBQ, combi van vis en vlees, ... Bij de BBQ hoort uiteraard een heerlijk buffet van verse slaatjes en knapperige broodjes. Deze BBQ is enkel mogelijk als je de volledige accomodatie afhuurt.

Of een sake tasting met bijpassende gerechten? Een groep voor een tasting bestaat uit minimum 4 personen. Bij een tasting in onze B&B wordt steeds voorzien in een kleine snack, maar er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een tasting met aangepaste hapjes bij HopSaké.

De activiteit

Doe een toffe activiteit om de dag alvast sfeervol in te zetten. Een tochtje met een ligfiets, sightseeing vanop een elektrisch treintje, op de Schelde met een boot varen, een blote voetenwandeling of een creatieve workshop, veel is mogelijk. Wij hebben alvast een aantal ideetjes voor leuke activiteiten die een blijvende herrinnering zijn aan een mooie dag samen. Op onze blogpagina arrangementen vind je alvast wat inspiratie.

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@bnbbaz.be en we bezorgen je meer informatie.

 

 

 

Gepost in: Eten & Drinken, Vrije tijd, Arrangementen

Recente blogposts